Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (Duurzaamheid)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn begrippen die niet meer weg te denken zijn uit de huidige maatschappij.ErikHuzen vindt het belangrijk deze speerpunten te integreren in hun bedrijfsvoering. Want niet alleen de auto’s in onze showroom worden in hoog tempo milieuvriendelijker, ook in andere bedrijfsprocessen nemen wij een ‘groen’ imago aan

Wij leggen graag eer in de ‘schoonheid’ van ons bedrijf. Letterlijk (geen vieze handen als u een deur opent!), maar ook in de zin van het belangrijke Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Afvalscheiding is een zeer belangrijke manier om tot een geringere milieubelasting te komen. Voor ons als bedrijf betekent dit dat wij op de juiste manier moeten omgaan met bijvoorbeeld afgewerkte olie en andere vloeistoffen, oude accu’s, gebroken autoruiten en meer. Afgedankte autobanden worden op een wel heel bijzonder manier verwerkt: ze krijgen een tweede leven. Niet als band, maar wel als grondstof voor leuke producten zoals de bekende zwarte, zachte speelplaatstegels, een mooie, duurzame bestemming!

Camper onderhoud oude campers - Camperonderhoudoost

Mobiliteit is onze passie én tevens onze verantwoordelijkheid.

We realiseren ons terdege dat wij opereren in een branche die veel energie vraagt van de samenleving. Mobiliteit is voor velen de grootste energieslurper in ons leven wordt vaak als milieuprobleem gezien. Wij zien het als grote uitdaging dat er veel te winnen valt als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de mobiliteitsbranche.

Naast het bedrijf is Erik Huzen ook zelf maatschappelijk actief in o.a.:

  • Bestuurder bij Holtense Industriegroep

  • Ledenraadslid van de Bovag

Sportmissies volbrengen waaronder:

  • Alp d’HuZes (2012),

  • Artsen zonder grenzen non-stop door Euro fietsen (2014)

  • Fietsen voor de kankerstichting, voor Theo de Rooy classic (2014)

  • De missie voor 2015 is om binnen 48 uur het bevrijdingsvuur vanuit Normandië lopend en fietsend met een groep van 40 deelnemers naar Holten te brengen.

  • Voor 2016 zijn mijn sportvrienden en ik aan het denken welke bijdrage we willen leveren aan de maatschappij om voor diegene die het niet altijd gegund is een steentje bij te dragen aan een beter leven.

bosch-service-logo- Camperonderhoudoost
Bovag-logo-Camperonderhoudoost
anwb - Camperonderhoudoost
Logo-EP

Ga veilig op reis met uw camper

goed onderhoud = fijne vakantie

Maak nu 24/7 online een afspraak via ons systeem of bel op werkdagen 0548-366 101

Scroll naar top