Onderhoud en keuring

APK-keuring
Net als een personenauto moet ook een camper een APK-keuring ondergaan. Bij Camperonderhoud Oost bent u dan aan het juiste adres. Mocht het nodig zijn dat er iets wordt gerepareerd dan bespreken wij dit uiteraard eerst met u!

Natuurlijk zorgen wij ook voor de afmelding bij de RDW zodat u weer een jaar zorgeloos op pad kunt en veel veilige kilometers kan maken.

Airco service (2) - Camperonderhoudoost

ONDERHOUD

Niemand staat graag met pech langs de weg en al helemaal niet tijdens de vakantie of een weekendje weg. Daarom is het verstandig om uw camper elk jaar te onderhouden en technisch te laten inspecteren zodat u zeker weet dat u goed voorbereid op weg gaat.

REPARATIE

Etiam pharetra, erat sed fermentum feugiat, velit mauris egestas quam, ut aliquam massa nisl quis neque suspendisse.

Camper onderhoud bus campers - Camperonderhoudoost
Camper APK - Camperonderhoudoost

AANPASSINGEN / OPBOUW

U kunt uw camper of caravan oneindig ver uitbreiden zoveel u zelf wilt. De wereld waar wij in leven heeft het voor u makkelijk gemaakt zodat u alles zelf kan vinden en bestellen. Toch wilt u zekerheid en van onze (inbouw)kennis gebruik maken.

Uniek in camperland!

Transparante aankoopservice op basis van provisie.
U wilt een camper aanschaffen, maar u bent niet thuis in deze wereld en weet niet wat u moet kopen? Dan willen wij u graag helpen! Naast de Nederlandse campers komen ook steeds meer campers uit het buitenland. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook graag eencamper wilt die precies aan uw wensen voldoet. Wij zoeken graag voor u, maar steeds meer mensen zoeken ook naar hun eigen camper, gewoon online. Heeft u een camper op het oog, dan komen wij voor u in beeld. Wij helpen u met de aankoop, het transporteren, het invoeren, technisch in orde maken van uw camper en service uitvoeren met behoud van de Bovag en Bosch Car Service garantie waardoor u jarenlang kan genieten van uw camper.

Dankzij uw input en onze kennis en ervaring vinden wij samen uw droomcamper voor een realistische prijs!

Dit hele proces is het specialisme van Erik Huzen. Hij doet dit ruim 20 jaar met personenauto's, bedrijfsauto’s en campers. Het grote voordeel voor u is dat wij werken op provisiebasis zodat alles transparant blijft.Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent, u geen onverwachte kosten heeft en het inkoopvoordeel uw kant op valt. Oftewel, alles wat van de brutoprijs afgaat is voor u. Erik Huzen kent deze onderhandeling als geen ander.

bosch-service-logo- Camperonderhoudoost
Bovag-logo-Camperonderhoudoost
anwb - Camperonderhoudoost
Logo-EP

Ga veilig op reis met uw camper

goed onderhoud = fijne vakantie

Maak nu 24/7 online een afspraak via ons systeem of bel op werkdagen 0548-366 101

Scroll naar top