APK-keuring

Net als een personenauto moet ook een camper een APK-keuring ondergaan

Bij Camperonderhoud Oost bent u dan aan het juiste adres. Mocht het nodig zijn dat er iets wordt gerepareerd dan bespreken wij dit uiteraard eerst met u!

Natuurlijk zorgen wij ook voor de afmelding bij de RDW zodat u weer een jaar zorgeloos op pad kunt en veel veilige kilometers kan maken.

Technische jaarbeurt

Onderhoud van campers is van essentieel belang

Niemand staat graag met pech langs de weg en al helemaal niet tijdens de vakantie of een weekendje weg

Daarom is het verstandig om uw camper elk jaar te onderhouden en technisch te laten inspecteren zodat u zeker weet dat u goed voorbereid op weg gaat. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen pech onderweg, maar verlengt ook de levensduur van uw camper en bevordert uw eigen veiligheid. Bovendien brengt een goed onderhouden camper meer op bij een eventuele inruil. En u komt niet voor verrassingen te staan door ‘plotselinge’ reparaties.

Wij checken voor u onder meer het remsysteem. De vloeistoffen die hier inzitten zijn van groot belang voor de veiligheid van uw camper, nog meer dan bij een personenwagen! Vergeet niet met hoeveel gewicht u op weg bent. Als u een noodstop moet maken komen er extreme krachten bij kijken. Daarnaast controleren wij o.a. de uitlaat, de schokbrekers, de banden, de accu en lopen wij uw camper na op eventuele roestplekken of slijtgage.

Wij controleren of repareren niet alleen op de veiligheid van uw camper maar ook op de minder essentiëlere aspecten zoals uw kachel, koelkast, boiler, gas-/ en waterleidingen.

Camper occasion - Camperonderhoudoost
  • Onderhoudsbeurt

  • Remsysteem controle

  • Keuren gasinstallatie

  • Keuren elektrische installatie

  • Banden vervangen

  • Onderhoud airco

  • Accucheck

  • Roest en slijtage controle

Maak op tijd een afspraak bij ons voor een onderhoudsbeurt zodat u uw vakantieplannen gewoon kunt uitvoeren.

Ook als u de camper het jaar er voor weinig hebt gebruikt, is dat verstandig, want banden en andere onderdelen slijten ook (soms zelfs juist) bij weinig gebruik. 

bosch-service-logo- Camperonderhoudoost
Bovag-logo-Camperonderhoudoost
anwb - Camperonderhoudoost
Logo-EP

Ga veilig op reis met uw camper

goed onderhoud = fijne vakantie

Maak nu 24/7 online een afspraak via ons systeem of bel op werkdagen 0548-366 101

Scroll naar top